Κυκλοφόρησε το νέο teaser-trailer του “La Casa de Papel”!

Στις 19 Ιουλίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς ισπανικής σειράς-φαινόμενο, παραγωγής του Netflix, το “La Casa de Papel” (“Η Τέλεια Ληστεία”), και εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο ανυπομονούν. Μετά το επίσημο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, όπου παρακολουθούμε τις διακοπές των πρωταγωνιστών να τελειώνουν, το Netflix έδωσε χθες στη δημοσιότητα ένα νέο teaser-trailer της σειράς. Το video ξεκινά με έναν άντρα να φοραέι τη μάσκα -σήμα κατατεθέν της σειράς- του γνωστού Ισπανού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί, ενώ στη συνέχεια αντιλαμβανόμαστε πως πρόκειται για τον “Professor”!

«Όσοι αντιλαμβάνονται αυτή την μάσκα ως σύμβολο της αντίστασης, θα καταλάβουν τον λόγο που επιστρέφουμε. Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από εμάς και τον κρατάει σε άγνωστη τοποθεσία. Δεν είχαμε σκοπό να επιστρέψουμε, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να αντιδράσουμε. Κι αυτή τη φορά θα το κάνουμε δυνατά», ακούμε να λέει ο πρωταγωνιστής της σειράς, προετοιμάζοντάς μας για ένα δυναμικό comeback!

 

Το Netflix επίσης είχε δημοσιεύσει πριν μερικές μέρες ένα βίντεο, στο οποίο γνωστοί ντετέκτιβ άλλων διάσημων σειρών συνεργάζονται για να εντοπίσουν τα μέλη της συμμορίας.

Διαβάστε   Το Netflix στα καλύτερά του: Μια συναρπαστική ματιά στην άνιμε διασκευή του συγκλονιστικού "Pluto" από τη streaming πλατφόρμα