“Κάτλα”: Μυστήριο, ανατροπές, και η παγωμένη τούνδρα της Ισλανδίας στη νέα σκανδιναβική σειρά μυστηρίου του Netflix

Στην Ισλανδία, μετά από έναν χρόνο συνεχόμενων εκρήξεων του ηφαιστείου Κάτλα σε παγετώνα, η Γκρίμα ψάχνει ακόμα την εξαφανισμένη αδελφή της που χάθηκε την πρώτη ημέρα της έκρηξης. Καθώς οι ελπίδες της να βρει το πτώμα σβήνουν, οι κάτοικοι της γύρω περιοχής αρχίζουν να δέχονται απρόσμενους επισκέπτες. Ίσως ο λιωμένος πάγος να κρύβει κάτι που κανείς δεν θα μπορούσε να έχει προβλέψει.

Δημιουργοί της νέας πρωτότυπης σκανδιναβικής σειράς μυστηρίου του Netflix Κάτλα (Katla) είναι ο Ισλανδός ηθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας Σιγκουρχόν Κγιάρτανσον (showrunner της ισλανδικής σειράς τηλεοπτικής δραματικής σειράς Trapped) και ο βραβευμένος Ισλανδός σκηνοθέτης Μπαλτάσαρ Κορμάκουρ (Έβερεστ, Trapped), ο οποίος έχει αναλάβει επίσης τη σκηνοθεσία της σειράς. Πρωταγωνιστούν οι Γκούντρουν Έιφορντ, Ίρις Τάνια Φλίγκενρινγκ και Αλιέτ Όπχαϊμ.

Το δυσοίωνο trailer μεταφέρει τους θεατές στο ατμοσφαιρικό και μουντό τοπίο της τούνδρας της Ισλανδίας, όπου κανείς “δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη φύση των πραγμάτων”, και όπου πολλά μυστικά της προϊστορικής εποχής θα αναδυθούν από τον πάγο, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 17 Ιουνίου 2021

 

Διαβάστε   "Μαύρο Καβούρι": Η Νούμι Ραπάς πρωταγωνιστεί σε ένα σκανδιναβικό θρίλερ δράσης με φόντο έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο