Η Τζέσικα Άλμπα θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ δράσης «Trigger Warning» για το Netflix

Μια σημαδεμένη βετεράνος κληρονομεί το μπαρ του παππού της μετά τον ξαφνικό θάνατό του και αντιμετωπίζει ένα ηθικό δίλημμα, καθώς ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον θάνατό του.

Η προηγούμενη ταινία της Μούλι Σούρια, Μαρλίνα: Η Δολοφόνος σε Τέσσερις Πράξεις έκανε πρεμιέρα ως η επίσημη επιλογή στο Directors’ Fortnight του Φεστιβάλ Καννών το 2017.  Ήταν η υποψηφιότητα της Ινδονησίας για Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία στην 91η απονομή των Όσκαρ.

Η Τζέσικα Άλμπα, της οποίας οι προηγούμενες επιτυχίες περιλαμβάνουν τα Dark Angel, Αμαρτωλή Πόλη και Fantastic Four του Τζέιμς Κάμερον, τώρα πρωταγωνιστεί και έχει αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής στο LA’s Finest του Spectrum Originals, μαζί με την Γκάμπριελ Γιούνιον. Η σειρά, ένα spinoff γεμάτο δράση από το σύμπαν του Κακά Παιδιά του Τζέρι Μπράκχαϊμερ, θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν της φέτος τον Ιούνιο. Πρόσφατα ανακοίνωσε και τη σειρά ντοκιμαντέρ του Disney+ Parenting Without Borders (**προσωρινός τίτλος), την οποία θα παρουσιάσει και της οποίας θα αναλάβει τη διεύθυνση παραγωγής. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο, η σειρά θα ακολουθεί την Άλμπα καθώς συναντά οικογένειες ανά τον κόσμο, εξερευνώντας τις πεποιθήσεις και τις πρακτικές που διαμορφώνουν τις οικογένειες στις ημέρες μας. Σε συνδυασμό με τη δουλειά της στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, η Άλμπα είναι η διεθνώς αναγνωρισμένη επιχειρηματίας πίσω από την The Honest Company και την Honest Beauty, την εταιρεία καταναλωτικών προϊόντων που ίδρυσε το 2012.

 

Trigger Warning (2020)

Σκηνοθεσία: Μούλι Σούρια

Σενάριο: Τζος Όλσον και Τζον Μπρανκάτο

Παραγωγή: Μπασίλ Ίανικ της Thunder Road και Έρικα Λι

Διεύθυνση παραγωγής: Τζέσικα Άλμπα

Καστ: Τζέσικα Άλμπα