Η πολυαναμενόμενη νεανική σειρά με ζόμπι “Είμαστε Όλοι Νεκροί” θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Ιανουαρίου από το Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε ότι στις 28 Ιανουαρίου θα γίνει η πρεμιέρα της πρώτης κορεάτικης σειράς-δοκιμασίας επιβίωσης από ζόμπι στην εφηβεία με τίτλο Είμαστε Όλοι Νεκροί (All of Us are Dead) και αποκάλυψε την αφίσα-teaser και το τρέιλερ με την ανακοίνωση ημερομηνίας της σειράς.

Η σειρά του Netflix Είμαστε Όλοι Νεκροί είναι μια επερχόμενη πρωτότυπη σειρά με πρωταγωνιστές μαθητές, οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι σε ένα λύκειο και έρχονται αντιμέτωποι με φρικτές καταστάσεις ενώ προσπαθούν να σωθούν από μια επιδρομή ζόμπι στο σχολείο τους.

Το Είμαστε Όλοι Νεκροί βασίζεται σε ένα διάσημο webtoon από τον δημιουργό Τζου Ντονγκ-γκέουν, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως ένα “graphic novel κορεάτικου στιλ με ζόμπι” εξαιτίας της αχαλίνωτης φαντασίας του, της καθηλωτικής του ιστορίας και της σχολαστικής λεπτομέρειάς του. Από τότε που έγινε γνωστό ότι το Netflix ετοιμάζει μια προσαρμογή του σε σειρά, όλοι περιμένουν την κυκλοφορία της παραγωγής. Σκηνοθέτης είναι ο Λι Τζέι Κιου, ο οποίος έγινε πολύ διάσημος μετά τις τηλεοπτικές σειρές Ο Ιός του Μπετόβεν, The Legendary Police Woman και την πρόσφατη ταινία Intimate Strangers, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Τσαν Σανγκ-ιλ, γνωστός για το ανεξάντλητο έργο του σε διαφορετικά είδη, όπως τις τηλεοπτικές σειράς L.U.C.A.: The Beginning, The Slave Hunters και τη σειρά ταινιών The Pirates. Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποτυπώσουν έναν απεγνωσμένο αγώνα επιβίωσης εφήβων σε ένα ακόμα καθημερινό σχολείο. Το καστ νέων, όπως οι Παρκ Τζι-χου, Γιουν Τσαν-γιανγκ, Τσο Γι-χιουν, Λομόν, Γιου Ιν-σου, Λι Γιου-μι και Λιμ Τζε-χιοκ, δίνουν μια νεανική νότα, κάνοντας την εκπομπή ακόμα πιο ζωντανή.

Διαβάστε   Δεκέμβριος στο Netflix: Όλα όσα περιμένουμε να δούμε

Η αφίσα-teaser παρουσιάζει ένα σχολείο όπου κυριαρχεί ο τρόμος και το χάος. Το αιματοβαμμένο προαύλιο, το ζωσμένο στις φλόγες κτίριο και οι αμέτρητοι μαθητές εγκλωβισμένοι στο αποχαλινωμένο σχολείο εξάπτουν το ενδιαφέρον του κοινού, δίνοντας μια γεύση της εξωφρενικής ιστορίας με φόντο ένα σχολείο στο οποίο εξαπλώνεται ένας μυστηριώδης ιός ζόμπι.

Εγκλωβισμένοι σε ένα σχολείο βυθισμένο σε έναν ιό, χωρίς κινητά, φαγητό και κάποιον να τους φροντίσει, οι μαθητές βασίζονται σε φωτιστικά, ράφια και δοξάρια για να αμυνθούν ενάντια σε ζόμπι σε έναν απεγνωσμένο αγώνα επιβίωσης. Το Είμαστε Όλοι Νεκροί θα ανοίξει ένα τελείως καινούργιο κεφάλαιο στην ιστορία των ζόμπι με μια ιστορία γενναίων εφήβων που καταφέρνουν να ζήσουν τον έρωτα και τη φιλία ακόμα και εν μέσω μιας Αποκάλυψης ζόμπι.