“Η Πιο Μεγάλη Νύχτα”: Η νέα ισπανική σειρά θρίλερ του Netflix είναι γεμάτη μυστήριο, σασπένς και δράση

Η Πιο Μεγάλη Νύχτα είναι η νύχτα της 24ης Δεκεμβρίου. Μια ομάδα ένοπλων αντρών περικυκλώνει τη φυλακή Μπαρούκα Χιλ και κόβει κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Η ομάδα έχει στόχο να συλλάβει τον Σιμόν Λάγο (Λουίς Καγιέχο), έναν επικίνδυνο κατά συρροή δολοφόνο. Αν οι φρουροί τον παραδώσουν, η επίθεση θα λήξει μέσα σε λίγα λεπτά. Όμως, ο Ούγο (Αλμπέρτο Αμάν), ο προϊστάμενος της φυλακής, αρνείται να υπακούσει και προετοιμάζεται για να αντισταθεί.

Η Πιο Μεγάλη Νύχτα (The Longest Night/La noche más larga) είναι η νέα δραματική σειρά θρίλερ έξι επεισοδίων ισπανικής παραγωγής του Netflix, η οποία ακολουθεί τα βήματα της ιδιαίτερα επιτυχημένης ισπανικής σειράς La Ca de Papel (Η Τέλεια Ληστεία).

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες για ανανέωση της σειράς για δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, το γεγονός πως η Πιο Μεγάλη Νύχτα ήταν μεταξύ των δέκα κορυφαίων τίτλων της πλατφόρμας μόλις κυκλοφόρησε, θα μπορούσε να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για τη συνέχεια της σειράς ενώ, εκτός από την υψηλή ακροαματικότητα και τη θετική ανταπόκριση του κοινού, το έκτο και τελευταίο επεισόδιο αφήνει πολλά πράγματα ανοιχτά, με το τέλος να είναι μυστηριώδες και διφορούμενο.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 8 Ιουλίου 2022.

 

Διαβάστε   "Post Mortem": μια αριστουργηματική βαμπιρική σειρά του Netflix από τη Νορβηγία