Η Μαρίσα Τομέι θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ εκδίκησης του Netflix “Sweet Girl”

Ένας συντετριμμένος σύζυγος (Τζέισον Μομόα) ορκίζεται να τιμωρήσει τους υπεύθυνους για τον θάνατο της γυναίκας του, προστατεύοντας παράλληλα τη μοναδική οικογένεια που του έχει απομείνει, την κόρη του (Ιζαμπέλα Μονέρ).

Το θρίλερ εκδίκησης Sweet Girl σηματοδοτεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Μπράιαν Άντριου Μεντόζα, το οποίο τον φέρνει ξανά σε μία νέα συνεργασία με τον Μομόα καθώς στο παρελθόν, ο Μεντόζα ήταν διευθυντής φωτογραφίας και παραγωγός στο Braven, καθώς και διευθυντής παραγωγής στο Τελευταίο Σύνορο, με πρωταγωνιστή τον Μομόα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Μαρίσα Τομέι θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό των Τζέισον Μομόα, Ιζαμπέλα Μονέρ, Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο, Ράζα Τζάφρεϊ, Άντρια Αρχόνα, Τζάστιν Μπάρθα, Λεξ Σκοτ Ντέιβις, Μάικλ Ρέιμοντ-Τζέιμς, Ντόμινικ Φουμούζα, Μπράιαν Χάουι, Νέλσον Φράνκλιν και Ρέτζι Λι.

Πρόσφατα, η Τομέι ολοκλήρωσε μια σειρά από παραστάσεις στο Μπρόντγουεϊ για το έργο “The Rose Tattoo” της Roundabout Theatre Company, καθώς και τα γυρίσματα μιας κωμωδίας του Τζαντ Άπαταου που δεν έχει ακόμα τίτλο, με πρωταγωνιστή τον Πιτ Ντέιβιντσον, η οποία θα κυκλοφορήσει το 2020. Φέτος, επέστρεψε στο ΑBC για το ζωντανό σόου του Νόρμαν Λίαρ Live In Front of a Studio Audience, υποδύθηκε ξανά τη “θεία Μέι” στο Spider-Man: Far From Home και συνεργάστηκε με τον Άιρα Σαξ στην ανεξάρτητη δραματική ταινία Frankie, με την Ιζαμπέλ Ιπέρ, που έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο πλαίσιο του διαγωνιστικού τμήματος του φετινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Διαβάστε   "Justice League": γίνεται της...υπερηρωϊκής κακομοίρας!