“Η Κυρία Θάνατος”: Στη νέα συναρπαστική σειρά του Netflix, οι νεκροί λένε πάντα την αλήθεια…

Η Brunhilde Blum ζει μια ειδυλλιακή ζωή με τον σύζυγό της, Mark, και τα δύο τους παιδιά, έχοντας ένα γραφείο κηδειών κοντά σε ένα δημοφιλές θέρετρο σκι. Η ζωή της όμως διαλύεται όταν ο Mark σκοτώνεται σε ένα αυτοκινητιστικό – όπως φαίνεται αρχικά – δυστύχημα. Η Blum όμως ανακαλύπτει πως ο θάνατος του Mark επρόκειτο στην πραγματικότητα για δολοφονία, καθώς εκείνος ετοιμαζόταν να αποκαλύψει κάποια σκοτεινά μυστικά. Για να εκδικηθεί τον θάνατό του, η Blum ξεκινάει την αναζήτηση όσων ήταν υπεύθυνοι για τον θάνατο του συζύγου της, και στην πορεία αποκαλύπτει τα φριχτά μυστικά που η τοπική κοινότητα κρατάει κρυμμένα.

Η Κυρία Θάνατος (Woman of the Dead) είναι η νέα γερμανικής παραγωγής σειρά θρίλερ του Netflix, η οποία είναι γυρισμένη στα επιβλητικά τοπία της Αυστρίας, όπου εξελίσσεται η σκοτεινή της ιστορία, και βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των Ελλήνων χρηστών της πλατφόρμας. Η απειλητική ατμόσφαιρα της σειράς γίνεται φανερή από τα πρώτα μόλις δευτερόλεπτα του trailer, όπου αναφέρεται πως “αυτό το μέρος το έχει καταραστεί ο θεός”.

Στη σειρά (η οποία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Bernhard Aichner) πρωταγωνιστούν οι Anna Maria Mühe, Yousef Sweid και Hans-Uwe Bauer.

Η σειρά έξι επεισοδίων είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 5 Ιανουαρίου 2022.

Διαβάστε   Η Αλίκη στη Χώρα των Εσχάτων