Η κρυφή ζωή του Γουόλτερ Μίτι στην… υπαίθρια φωτογραφική έκθεση “Stereosis 99 hours on View”!..

Ο ονειροπόλος Γουόλτερ Μίτι εργάζεται στο περιοδικό Life και είναι υπεύθυνος του φωτογραφικού υλικού που στέλνουν φωτογράφοι από όλο τον κόσμο. Η αληθινή περιπέτειά του θα ξεκινήσει όταν χαθεί το αρνητικό της φωτογραφίας που προοριζόταν να κοσμήσει το τελευταίο εξώφυλλο της έκδοσης. Ο Μπεν Στίλερ σε διπλό ρόλο, αυτόν του σκηνοθέτη και του πρωταγωνιστή, στο remake της κωμωδίας του 1947, βασισμένη στο κλασικό διήγημα του Τζέιμς Θέρμπερ.

Το φιλμ Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι, μια ταινία που νοσταλγεί την εποχή του χαρτιού και των φωτογραφικών πορτραίτων, είναι η φετινή πρόταση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την υπαίθρια φωτογραφική έκθεση «Stereosis 99 hours on View» που διοργανώνει το φωτογραφικό κέντρο Stereosis. Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στις 22:00 μ.μ στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Η υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας «Stereosis 99 Hours on View» πραγματοποιείται από την Τρίτη 2 έως και το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, παρουσιάζοντας ως κεντρικό της άξονα τη δουλειά 90 νέων φωτογράφων της Θεσσαλονίκης. Οι φωτογραφίες τους θα εκτεθούν στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου στη Νέα Παραλία, ενώ κατά την διάρκεια των 99 ωρών διάρκειας της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις.

 

Η Κρυφή Ζωή του Γουόλτερ Μίτι (The Secret Life Of Walter Mitty)

Σκηνοθεσία: Μπεν Στίλερ

Ηθοποιοί: Μπεν Στίλερ, Κρίστεν Γουίγκ, Άνταμ Σκοτ, Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Σον Πεν

Διάρκεια: 114′

 

Διαβάστε   Το 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ξεκινά με... "Κλέφτες Καταστημάτων"