“Η Θάλασσα της Ηρεμίας”: Κόβει την ανάσα το teaser trailer της πολυαναμενόμενης νοτιο-κορεάτικης sci-fi σειράς μυστηρίου του Netflix

Τη χρονιά 2075, όπου η Γη έχει καταστραφεί από την εξάντληση των φυσικών πόρων, η νέα νοτιο-κορεάτικη sci-fi σειρά μυστηρίου τού Netflix Η Θάλασσα της Ηρεμίας (The Silent Sea) αφηγείται την ιστορία μιας ελίτ ομάδας που αναλαμβάνει μια ειδική αποστολή σε μια εγκαταλελειμμένη ερευνητική βάση στη Σελήνη.

Η αφίσα της Θάλασσας της Ηρεμίας παρουσιάζει τη Σονγκ Τζιαν (Μπέι Ντούνα), μια αστροβιολόγο που μόλις έχει προσεδαφιστεί στο φεγγάρι. Είναι μέλος μιας ελίτ ομάδας με αποστολή να πάει στο φεγγάρι και να σώσει τη Γη που κινδυνεύει να καταστραφεί από την εξάντληση των φυσικών της πόρων. Αυτή η μοναχική φιγούρα στη Σελήνη, που αποτελεί ακόμα ένα πολύ μυστηριώδες και αχαρτογράφητο μέρος για τους ανθρώπους, εγείρει την περιέργειά σε αυτήν την ιστορία εξερεύνησης και προετοιμάζει το έδαφος για το ερώτημα: “Τι συνέβη σε μια εγκαταλελειμμένη κορεάτικη ερευνητική βάση;”. Αναζητώντας στοιχεία για να σώσουν τη Γη, τα μέλη της ομάδας φτάνουν σε μυστηριώδη αδιέξοδα και έρχονται αντιμέτωπα με απρόσμενα συμβάντα στο διάστημα. Η μοίρα τους, που κρέμεται από μια κλωστή, θα αφήσει τους θεατές άφωνους.

Η σειρά Η Θάλασσα της Ηρεμίας βασίζεται στην ομώνυμη μικρού μήκους ταινία τού σκηνοθέτη Τσόι Χανγκ-γιονγκ που έλαβε πολύ καλές κριτικές στο 13ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Mise-en-scène το 2014. Ο ηθοποιός Τζουνγκ Γου-σουνγκ μαγεύτηκε από αυτήν την ιστορία που ετοιμάζει ο Τσόι για πάνω από μια δεκαετία. “Λάτρεψα τις εκπληκτικές ιδέες πίσω από την ιστορία. Ήθελα να ασχοληθώ με τη δημιουργία μιας μοναδικής κορεάτικης sci-fi σειράς”, δήλωσε ο Τζουνγκ. Η συμμετοχή του στην παραγωγή της σειράς τράβηξε την προσοχή από πολύ νωρίς. Στη δημιουργική διαδικασία αυτής της ενδιαφέρουσας ιστορίας εξερεύνησης, συμμετέχει επίσης η σεναριογράφος Παρκ Γιουν-κίο που έχει κερδίσει βραβείο Καλύτερου Σεναρίου στα βραβεία της Κορεατικής Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου για τη Μητέρα και στα βραβεία Blue Dragon για το Crush And Blush. Ένα δυνατό καστ –με τους Μπέι Ντούνα, Γκονγκ Γιου, Τζουν Λι και άλλους– ενσαρκώνει τα μέλη της ελίτ ομάδας που ρισκάρουν τη ζωή τους για να συμμετάσχουν σε μια ειδική αποστολή.

Διαβάστε   "Sweet Girl": Το νέο θρίλερ εκδίκησης με πρωταγωνιστή τον Jason Momoa έρχεται στο Netflix

Η Θάλασσα της Ηρεμίας θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 24 Δεκεμβρίου στο Netflix.