Η ηθοποιός Anya Taylor-Joy στο remake του Nosferatu

Η ηθοποιός Anya Taylor-Joy βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο cast της επερχόμενης ριμέικ της ταινίας Nosferatu. Ο Robert Eggers, ο οποίος σκηνοθέτησε την Taylor-Joy στην ταινία του 2015 The Witch, θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το remake της κλασσικής ταινίας τρόμου του 1922 για το Studio 8, με τους Chris Columbus και Eleanor Columbus να βρίσκονται στην παραγωγή.

Η βωβή ταινία τρόμου του 1922 σκηνοθετήθηκε από τον F.W. Murnau και γράφτηκε από τον Henrick Galeen. Στο Nosferatu πρωταγωνίστησε ο Max Schreck ως ο βαμπίρ Count Orlok και ήταν μια μη εξουσιοδοτημένη προσαρμογή του Dracula του Bram Stoker. Θεωρείται μια εμβληματική ταινία τρόμου και ακολουθεί την ιστορία του Count Orlok από την Τρανσυλβανία που προσπαθεί να αγοράσει ένα σπίτι στη Γερμανία, όπου γοητεύει τη σύζυγο του μεσιτικού πράκτορα. Ο Werner Herzog ξαναγύρισε την ταινία το 1979 ως Nosferatu the Vampyre. Το 2000, η ​​ταινία Shadow of the Vampire, με πρωταγωνιστές τους John Maklovich,  Cary Elwes, Eddie Izzard και Willem Dafoe, ήταν μια σκοτεινή κόμικ μεταφορά της ταινίας του 1922.

Ο Anya Taylor-Joy εισέβαλε στην κινηματογραφική σκηνή με τo Witch και έχει συμμετάσχει σε ταινίες όπως τα φιλμ Morgan, Barry, Thoroughbred και στο φετινό Split με τον James McAvoy. Αυτή τη στιγμή γυρίζει το X-Men του Josh Boone: Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι όπου θα παίξει την Illyana Rasputin / Magik. Θα συμμετάσχει επίσης στο Glass, τη συνέχεια των Split και Unbreakable, με πρωταγωνιστές τους McAvoy, Bruce Willis και Samuel L. Jackson.

Διαβάστε   Κακός υπαστυνόμος…