“Ευτυχισμένοι Μαζί”: Οι εφαρμογές γνωριμιών, το προξενιό και η αναζήτηση της παντοτινής αγάπης σε μια ρομαντική κομεντί με πρωταγωνίστρια τη Λίλι Τζέιμς

Για την Ζόι (Λίλι Τζέιμς), η απάντηση βρίσκεται στις εφαρμογές γνωριμιών που για την ώρα της έχουν προσφέρει μόνο γνωριμίες με …ακατάλληλους άντρες, πράγμα που εξοργίζει την εκκεντρική μητέρα της (στον ρόλο η Έμα Τόμσον). Αντίθετα o παιδικός της φίλος και γείτονας Καζ (Σαζάντ Λατίφ), πιστεύει ότι η απάντηση για αυτόν βρίσκεται στο παράδειγμα των γονιών του, και αναζητά σύντροφο μέσω προξενιού. Έτσι γνωρίζει μια όμορφη και έξυπνη κοπέλα και αποφασίζει να την παντρευτεί.

Αλλά ποιος παντρεύεται με προξενιό στις μέρες μας; Για την Ζόι η απόφαση του φίλου της είναι αδιανόητη! Καθώς όμως κινηματογραφεί το ελπιδοφόρο ταξίδι του από το Λονδίνο στη Λαχόρη για να παντρευτεί την κατά τάλλα άγνωστη κοπέλα, επιλεγμένη από τους γονείς του, αρχίζει να αναρωτιέται αν μπορεί να μάθει κάτι από μια τόσο βαθιά διαφορετική προσέγγιση για την αγάπη.

Το Ευτυχισμένοι Μαζί (Whats love got to do with it?) είναι μια γλυκιά ρομαντική κομεντί βρετανικής παραγωγής από τους δημιουργούς των Bridget Jones και Love Actually

Όπως αναφέρει ο σκηνοθέτης Shekhar Kapu, «Αγάπη και οικειότητα οι πιο χρησιμοποιημένες και όμως οι πιο παρεξηγημένες λέξεις στο λεξιλόγιό μας, κι εμείς αναζητούμε συνεχώς μια αληθινή εμπειρία αυτών των λέξεων. Αυτό βρήκα συναρπαστικό στο σενάριο. Η ευκαιρία να εξερευνήσω αυτές τις λέξεις σε βάθος, αλλά να τις περιλάβω σε μια ρομαντική κωμωδία. Και μετά, όπως κάνω πάντα, δουλεύω με τους ηθοποιούς μου, καθώς ο καθένας μας διερευνά τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι… και τώρα περνάει στους θεατές. Για να μας ενώσει στα δάκρυά μας, στα γέλια μας, στις αναζητήσεις μας. Για όλους μας.»

 

Διαβάστε   "Οι Γείτονες Από Πάνω": Μια ισπανική κωμωδία δωματίου για τον γάμο και τις σχέσεις

Ευτυχισμένοι Μαζί (Whats love got to do with it?, 2022)

Σκηνοθεσία: Shekhar Kapur

Ηθοποιοί: Lily James, Shazad Latif, Emma Thompson, Sajal Aly, Shabana Azmi, Asim Chaudhry

Διάρκεια: 108′

Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023