Επιβεβαιώθηκε το sequel της ταινίας “The Batman”

Η ταινία The Batman του Ματ Ριβς αποκτά και επίσημα πλέον sequel, όπως ανακοινώθηκε χθες από τον υπεύθυνο του πάνελ της Warner Bros. στο CinemaCon 2022, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να επιστρέφει στον ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη και τον Ματ Ριβς να αναλαμβάνει ξανά τη σκηνοθεσία.

Παρά την επίσημη ανακοίνωση του στούντιο, η παραγωγή του δεύτερου μέρους του Batman θεωρούνταν σίγουρη, καθώς η ταινία ήταν η απόλυτη εμπορική επιτυχία, αφού ξεπέρασε τα 750 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, και με δεδομένο το πλήγμα που δέχτηκαν οι κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της πανδημίας.

Ακόμη και πριν την επίσημη ανακοίνωση για το sequel, o Ματ Ριβς είχε ήδη μεγαλεπήβολα σχέδια για τη συνέχεια του Batman, καθώς ανέλαβε τη σκηνοθεσία δύο spinoff σειρών για το HBO Max, η μία εκ των οποίων θα επικεντρώνεται στο άσυλο Άρκαμ και το Αστυνομικό Τμήμα της Γκόθαμ, και η άλλη θα ρίχνει φως στον χαρακτήρα που υποδύεται ο Κόλιν Φάρελ, τον Πιγκουίνο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Batman 2 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, ενώ η ταινία The Batman είναι ήδη διαθέσιμη σε streaming από το HBO Max.

Διαβάστε   Joker: Ο θρίαμβος του καπιταλισμού!