Εορτασμός του Halloween με διαδραστική προβολή της θρυλικής ροκ όπερας – κωμωδίας τρόμου “The Rocky Horror Picture Show”

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Mooviereel γιορτάζουν το Halloween με την προβολή της θρυλικής ροκ όπερας – κωμωδίας τρόμου, The Rocky Horror Picture Show (1975) του Τζιμ Σάρμαν. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Σούζαν Σάραντον, ο Μπάρι Μπόστγουϊκ και ο Τιμ Κάρι σε ένα ρόλο ζωής ως ο Δρ. Φρανκ-εν-Φέρτερ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19:15, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα). Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Ρίτσαρντ Ο’ Mπράιεν, η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι νεόνυμφων, τους Μπραντ (Μπάρι Μπόστγουϊκ) και Τζάνετ (Σούζαν Σαράντον), στην πιο αξέχαστη νύχτα της ζωής τους. Όταν σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου τους στη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Μπραντ και η Τζάνετ πηγαίνουν σε ένα ανατριχιαστικό κάστρο ελπίζοντας να τηλεφωνήσουν για βοήθεια. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν εξωφρενική τροπή, όταν γνωρίζουν τον άρχοντα του κάστρου – τον drag εφευρέτη Δρ. Φρανκ-εν-Φέρτερ (Τιμ Κάρι).

Στην προβολή της ταινίας-φαινόμενο, που χαρακτηρίστηκε το ύψιστο cult movie στην ιστορία του σινεμά είναι πλέον παραδοσιακό να συμμετέχει και το κοινό διαδραστικά. Η διοργάνωση καλεί το κοινό να φέρει μαζί του σερπαντίνες, καραμούζες και πλαστικά γάντια, ενώ το κοινό μπορεί να προσέλθει ντυμένο, είτε ως χαρακτήρες της ταινίας είτε ως οτιδήποτε θέλει.

*Η προβολή απευθύνεται σε άτομα 18+

Διαβάστε   Halloween 2018: slasher τρόμος από τα παλιά, στο Φεστιβάλ του Τορόντο...