“Δόξα”: Μια επική σειρά εκδίκησης του Netflix με πρωταγωνίστρια την Σονγκ Χιε Κιο βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των Ελλήνων χρηστών

Η σεναριογράφος και η πρωταγωνίστρια του πασίγνωστου κορεατικού δράματος Descendants of the Sun συνεργάζονται έξι χρόνια μετά ξανά για τη Δόξα (The Glory), μια επική σειρά εκδίκησης του Netflix για μια γυναίκα, η οποία ζει για να πάρει την απόλυτη εκδίκηση από τους νταήδες της παιδικής της ηλικίας που κατέστρεψαν τη ζωή της.

Η σεναριογράφος Κιμ Έουν-σουκ, γνωστή για το εντυπωσιακό έργο της που περιλαμβάνει τα Ο Βασιλιάς: Αιώνιος Μονάρχης, Mr. Sunshine, Guardian: The Lonely and Great God, Inheritors και Μυστικός Κήπος, αποφάσισε να γράψει αυτήν τη σειρά εκδίκησης για ένα κορίτσι που έπρεπε να εγκαταλείψει τα όνειρά της λόγω του σχολικού εκφοβισμού.

Η Σονγκ Χιε Κιο, μία από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες της Κορέας, υποδύεται τη Μουν Ντονγκ-έουν που θέλει να εκδικηθεί τους νταήδες που κατέστρεψαν τα παιδικά της χρόνια. Αναλαμβάνοντας έναν πολύ διαφορετικό ρόλο από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στα Now, We Are Breaking Up, Encounter και That Winter, the Wind Blows, η Σονγκ υποδύεται μια οργισμένη γυναίκα που θέλει να δώσει την απόλυτη τιμωρία σε όσους τη βασάνισαν, καθώς και σε αυτούς που δεν έκαναν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν.

Ο ανερχόμενος ηθοποιός Λι Ντο-χιουν, περισσότερο γνωστός για τις εμφανίσεις του σε σειρές τρόμου (Sweet Home) και ρομαντικές σειρές (18 Again), υποδύεται τον Τζου Γέο-τζέονγκ, έναν άντρα με κρυφό παρελθόν,

Τη Δόξα θα σκηνοθετήσει ο Αν Γκιλ-χο, γνωστός για θρίλερ όπως τα Happiness, Πειστήριο Νεότητας, Watcher, Αναμνήσεις απ’ την Αλάμπρα και Ο Μυστηριώδης Κατήγορος.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 30 Δεκεμβρίου 2022, ενώ βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεων των Ελλήνων χρηστών της streaming πλατφόρμας.

Διαβάστε   "Τρολ": Μια αρχαία νορβηγική ύπαρξη καταστρέφει τα πάντα στο διάβα της στη νέα υπερφυσική ταινία δράσης του Netflix