Διακοπές αλά Ιταλικά…

Τρεις οικογένειες από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα και κουλτούρες νοικιάζουν κατά λάθος το ίδιο σπίτι κατά την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών. Ακούγεται σαν μια συνταγή για καταστροφή αλλά η ζωή βρίσκει πάντα τρόπο να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Οι οικογένειες θα έρθουν πιο κοντά και θα πάρουν μαθήματα ζωής από αυτή τους τη συμβίωση.

Η ταινία που έσπασε ταμεία στην Ιταλία συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατομμύριο θεατές έρχεται και στην Ελλάδα.  Μια τρυφερή, ανθρώπινη κωμωδία με πρωταγωνιστές το θρυλικό τρίο κωμικών της Ιταλίας, Aldo Baglio, Giacomo Poretti, Giovanni Storti που έχουν συνεργαστεί σε πλήθος κωμωδιών, αυτή τη φορά μας διηγούνται μια ιστορία  για τη φιλία, τη σχέση με τα παιδιά, τη ζωή των νέων του σήμερα, εφηβικούς έρωτες και δυνατά συναισθήματα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες τους κωμωδίες που κέρδισε τις εντυπώσεις  κοινού και κριτικών όπου προβλήθηκε.

Οι Aldo Baglio, Giovanni Storti και Giacomo Poretti  είναι ένα επιτυχημένο τρίο κωμικών στην Ιταλία που πρωταγωνιστούν, σκηνοθετούν και γράφουν σε κινηματογράφο, θέατρο και τηλεόραση. Συγκαταλέγονται στους κορυφαίους σταρ της Ιταλίας και κάθε τους εγχείρημα παίρνει μεγάλη δημοσιότητα κερδίζοντας κοινό και κριτικούς. Το χιούμορ τους είναι τυπικά μιλανέζικο, ενώ στα έργα τους ξεκινούν από μια απλή ιδέα και συχνά αναδεικνύουν τις διαφορές ανάμεσα στον ιταλικό Βορρά και Νότο.

 

 

Όχι Άλλο Καλοκαίρι (Odio l’estate/I hate summer, 2020)

Σκηνοθεσία: Massimo Venier

Ηθοποιοί: Aldo Baglio, Giacomo Poretti, Giovanni Storti

Διάρκεια: 100′

Η ταινία θα προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 30 Ιουλίου 2020

 

Διαβάστε   Carbon: Απάτη σε μαύρο φόντο