“Απενεργοποίηση”: Το Πανόραμα Φοιτητών Τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ απευθύνει κάλεσμα στους νέους κινηματογραφιστές…

Το Πανόραμα των φοιτητών του Τμήματος Κινηματογράφου ΑΠΘ και ενώ βρίσκεται στην τελική φάση της προετοιμασίας του για την τέταρτη διοργάνωσή του δημιουργεί μια νέα ενότητα/θεματική με τίτλο “Απενεργοποίηση”. Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους νέους κινηματογραφιστές να συμμετάσχουν με τις ταινίες τους στη συγκεκριμένη θεματική, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα ότι “όλες οι ταινίες θα προβληθούν στο Πανόραμα το Μάιο και μετά θα ανέβουν για όλο το καλοκαίρι στην πλατφόρμα CINOBO για να τις απολαύσει ένα ευρύτερο κοινό”.

Συγκεκριμένα οι οι φοιτητές/διοργανωτές του Πανοράματος αναφέρουν:

Αν είσαι νέος/α κινηματογραφιστής/τρία (μόνη προϋπόθεση μα μην έχεις δημιουργήσει πάνω από μια μεγάλου μήκους ταινία) μπορείς και εσύ να συμμετέχεις στο παράλληλο τμήμα, ατομικά ή με ομάδα δημιουργώντας μια ταινία έως 7 λεπτά με θεματική την ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ (ότι και να σημαίνει αυτό για σένα).
Δημιουργικοί περιορισμοί: η χρήση τουλάχιστον 2 από τις παρακάτω συνθήκες:

  • Εικόνα: loading
  • Εικόνα: φιλιού
  • Ήχος: πληκτρολογίου
  • Ήχος: σκισίματος σελίδας
  • Φράση: Ηλία σβήσ’ το!
  • Φράση: ακούγομαι;

Στόχος αυτής της δράσης είναι σε αυτή την δύσκολη περίοδο να γίνουμε ένα και να αλληλοεπιδράσουμε μεταξύ μας. Αυτό θα γίνει με διάφορους τρόπους, αρκεί να είσαι μέσα!!
Δήλωσε συμμετοχή στο panorama.auth@gmail.com ή στο Facebook ή στο Instagram μέχρι τις 31 Μαρτίου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
Οι ταινίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Απριλίου.

 

Διαβάστε   Το Πρόγραμμα του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιν/φου της Σύρου