Αναβάλλεται η πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond λόγω κορονοϊού

Αναβλήθηκε η επίσημη κυκλοφορία της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας του James Bond No Time To Die, η οποία είχε οριστεί για τον Απρίλιο του 2020, εν μέσω της έξαρσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της MGM Universal και των παραγωγών, η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας έχει οριστεί  για τις 12 Νοεμβρίου του 2020 στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών η ταινία θα προβάλλεται επίσημα από τις 25 Νοεμβρίου του 2020.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Τη σκηνοθεσία της 25ης ταινίας του James Bond υπογράφει ο Κάρι Φουκουνάγκα, και πρωταγωνιστούν οι: Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Ρέιφ Φάινς, Λέα Σεϊντού, Λασάνα Λιντς και Άνα Ντε Αρμάς.

Τη σύνθεση του μουσικού θέματος της ταινίας έχει αναλάβει Hans Zimmer, ενώ το soundtrack ερμηνεύει η τραγουδίστρια Billie Eilish.

 

Διαβάστε   Έφυγε από τη ζωή ο Σον Κόνερι...