“Αγόρι Καταπίνει Σύμπαν”: Η αθωότητα της νεότητας σμίγει με τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου των ενηλίκων στη νέα μίνι σειρά του Netflix

Ένα νεαρό αγόρι που μεγαλώνει στα προάστια του Μπρισμπέιν του 1980 αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής και τους κινδύνους που απειλούν την οικογένειά του.

Η νέα μίνι σειρά του Netflix Αγόρι Καταπίνει Σύμπαν (Boy Swallows Universe) είναι μια επική ιστορία ενηλικίωσης με φόντο το Μπρίσμπεϊν του 1980 που σμίγει τη μαγεία και την αθωότητα της νεότητας με τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου των ενηλίκων. Ένας χαμένος πατέρας, ένας μουγγός αδελφός, μια εθισμένη μητέρα που προσπαθεί να απεξαρτηθεί, ένας θετός πατέρα που πουλά ηρωίνη και μια διαβόητη εγκληματίας και μπεϊμπισίτερ. ο Ιλάι Μπελ προσπαθεί να ακολουθήσει την καρδιά του και να καταλάβει τι σημαίνει να γίνεσαι καλός άνθρωπος. Η μοίρα όμως τον φέρνει διαρκώς αντιμέτωπο με εμπόδια.

Η σειρά αποτελεί μια προσαρμογή του θρυλικού αυστραλιανού μυθιστορήματος του Τρεντ Ντάλτον, το Αγόρι Καταπίνει το Σύμπαν, και εξερευνά το σταυροδρόμι όπου ένα αγόρι γίνεται άντρας, τα καλά παιχνίδια γίνονται κακά και το καθημερινό συναντά το σπουδαίο.

Στη σειρά εφτά επεισοδίων πρωταγωνιστούν οι Travis Fimmel, Phoebe Tonkin, Sophie Wilde, Bryan Brown και Simon Baker.

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 11 Ιανουαρίου 2024.

Διαβάστε   Όσα προβάλλονται τον Μάρτιο στο Cinobo