Έφτασε το “Τέλος Παιχνιδιού” για τους Εκδικητές (τρέιλερ);

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επερχόμενης τέταρτης συνέχειας των “Εκδικητών”. Τιτλοφορείται “End Game” και χαρακτηρίζεται από συναισθηματισμό και αγωνιστική διάθεση των εναπομεινάντων Εκδικητών, οι οποίοι προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να αντεπιτεθούν στον Θάνος, ο οποίος έκανε σκόνη το μισό σύμπαν. Η ταινία αναμένεται να προβληθεί τον Απρίλιο του 2019.

H Marvel και η Disney έδωσαν στη δημοσιότητα μια πρώτη ματιά στο άκρως αναμενόμενο Avengers 4, ένα φιλμ που θα σημάνει το τέλος του Phase 3 του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel και θα ανοίξει τις πόρτες για μια νέα εποχή. Η ταινία σκηνοθετείται – και πάλι – από τους αδερφούς Russo. Το τρέιλερ λύνει το μυστήριο του τίτλου της ταινίας, καθώς μετά από θεωρίες επί θεωριών θα τιτλοφορείται ως   Avengers: End Game.

Το trailer δεν αποκαλύπτει πολλά. Ο Tony Stark (Robert Downey Jr.) βρίσκεται χαμένος στο διάστημα, ο Steve Rogers (Chris Evans) με τη Black Widow (Scarlett Johansson) και τον Thor (Chris Hemsworth) προσπαθούν να βρουν μια λύση και κάπου εκεί έρχεται…ο Ant-Man (Paul Rudd) από το πουθενά κυριολεκτικά, δίνοντας μια ιδέα σχετικά με τα time travels ή των παράλληλων διαστάσεων, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο END GAME.

 

Διαβάστε   Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον δίνει... "Προσοχή στις Λεπτομέρειες"!