Πρεμιέρα του Mamma Mia…Δύο με τον Πάνο Μουζουράκη στο καστ!

Στον απόηχο του καλοκαιριού του 2008, εκείνη την μακρινή εποχή, όπου τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι έρχεται οικονομικός τυφώνας, όπου όλοι (ή σχεδόν όλοι) ήταν ανυποψίαστοι για την σφαγή των μνημονίων της επόμενης δεκαετίας, έρχεται σήμερα, το καλοκαίρι του 2018, η συνέχεια της μεγάλης κινηματογραφικής επιτυχίας του τότε Mamma Mia με τίτλο Mamma Mia: Here We Go Again. Η ταινία δεν γυρίστηκε στην Ελλάδα, αλλά στην Κροατία (για τους γνωστούς φορολογικούς λόγους), το μουσικό και καλοκαιρινό κλίμα παραμένει το ίδιο, με τη διαφορά ότι το ελληνικό ενδιαφέρον περιορίζεται στην παρουσία του Πάνου Μουζουράκη στο καστ.

Κάθε βασίλισσα του χορού έχει ένα παρελθόν. Η Ντόνα και οι Dynamos πρωταγωνιστούν σε αυτό το video από την ταινία Mamma Mia! Here We Go Again.  Η Λίλι Τζέιμς (η νεαρή Ντόνα)  με τις δύο φίλες της, αποφοιτούν και η τελετή μετατρέπεται σε ξέφρενο πάρτι όταν οι Dynamos τραγουδάνε “When I Kissed The Teacher”.

 

Mamma Mia! Here We Go Again

Σκηνοθεσία: Ol Parker

Πρωταγωνιστούν: Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth, Andy García, Lily James, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Cher, Meryl Streep

Η ταινία κυκλοφορεί στους ελληνικούς κινηματογράφους σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου

 

Διαβάστε   Μια, όχι τόσο αγνή "Κοκκινοσκουφίτσα"...