“Άρρηκτος Δεσμός”: Η νέα ταινία του Guy Ritchie είναι ένα πολεμικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal

Στην τελευταία του αποστολή στο Αφγανιστάν, ο Λοχίας Τζον Κίνλι συνεργάζεται με έναν τοπικό διερμηνέα, τον Αχμέντ. Μετά από μια επίθεση με μοναδικούς επιζώντες τους δύο άντρες, ο Αχμέντ θα μεταφέρει τον τραυματισμένο Τζον σε ένα ασφαλές μέρος, χιλιόμετρα μακριά. Όταν ο Τζον γυρίσει στην Αμερική και μάθει πως ο Αχμέντ βρίσκεται σε κίνδυνο, αποφασίζει να επιστρέψει πίσω για να βοηθήσει τον φίλο του, ξεπληρώνοντας το χρέος του προτού να είναι αργά.

Ο Άρρηκτος Δεσμός (Guy Ritchie’s The Covenant) είναι ένα νέο πολεμικό δράμα από τον Guy Ritchie με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal, η οποία θυμίζει στο κοινό τους περισσότερους από 300 διερμηνείς και τις οικογένειές τους που σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν, με χιλιάδες ακόμη να κρύβονται για να γλιτώσουν, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις πως επρόκειτο να τους δοθεί ειδική βίζα για τις ΗΠΑ. Η αναφορά στο γεγονός αυτό προσδίδει στην ταινία μια δόση αλήθειας, παρ’ ότι δεν βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

 

Άρρηκτος Δεσμός (Guy Ritchie’s The Covenant, 2023)

Σκηνοθεσία: Guy Ritchie

Ηθοποιοί: Jake Gyllenhaal, Alexander Ludwig, Antony Starr, Bobby Schofield, Dar Salim, Emily Beecham, Fahim Fazli, Jason Wong, Jonny Lee Miller, Rhys Yates

Διάρκεια: 123′

Η ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

 

Διαβάστε   "Ένα Ήσυχο Μέρος 2": Η σιωπή δεν είναι αρκετή...