“Το Θαύμα”: Η Florence Pugh πρωταγωνιστεί στο νέο δράμα εποχής του Netflix

1862, 13 χρόνια μετά τον μεγάλο λιμό. Η Αγγλίδα νοσοκόμα Λιμπ Ράιτ (Φλόρενς Πιου) καλείται στα Ιρλανδικά Μίντλαντς από μια ευσεβή κοινότητα για να εξετάσει επί 15 ημέρες ένα μέλος της. Η Άννα Ο’Ντόνελ (Κίλα Λορντ Κάσιντι) είναι ένα 11χρονο κορίτσι που ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει εδώ και τέσσερις μήνες, επιβιώνοντας από θαύμα με “μάννα εξ ουρανού”. Καθώς η υγεία της Άννας χειροτερεύει πολύ γρήγορα, η Λιμπ είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια, αμφισβητώντας την πίστη μιας κοινότητας που θα προτιμούσε να εξακολουθήσει να πιστεύει.

Το Θαύμα (The Wonder) είναι η νέα δραματική ταινία εποχής του Netflix με πρωταγωνίστρια τη Φλόρενς Πιου, η οποία, μετά την πρεμιέρα του Don’t Worry Darling, βρίσκεται στο επίκεντρο ακόμη μίας πολυαναμενόμενης ταινίας, μιας ιστορίας πίστης, στοργής και του αβάσταχτου πόνου του θρήνου. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Emma Donoghue, η οποία συνυπογράφει το σενάριο μαζί με την Alice Birch (Normal People), ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο βραβευμένος με Όσκαρ Sebastián Lelio (A Fantastic Woman)

 

Το Θαύμα (The Wonder, 2022)

Σκηνοθεσία: Sebastián Lelio

Ηθοποιοί: Florence Pugh, Tom Burke, Kíla Lord Cassidy

Διάρκεια: 108′

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 16 Νοεμβρίου 2022

 

Διαβάστε   "Don't Worry Darling": Οι Florence Pugh και Harry Styles πρωταγωνιστούν στο νέο ψυχολογικό θρίλερ της Olivia Wilde