“Το Άσμα των Ληστών”: Η νέα κορεάτικη σειρά του Netflix είναι ένα θρίλερ δράσης με άρωμα γουέστερν από τα βάθη της Ανατολής

Στις 22 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix η νέα νοτιοκορεάτικη δραματική σειρά γουέστερν Το Άσμα των Ληστών (Song of the Bandits), σε σενάριο του Han Jung-Hoon (Bad Guys) και σκηνοθεσία Hwang Joon-Hyuk (Black Dog).

Με φόντο το άνομο Γκάντο τη δεκαετία του ’20, που βρίσκεται σε κινεζικό έδαφος αλλά ζει με χρήματα της Ιαπωνίας, το νέο θρίλερ δράσης της πλατφόρμας αφηγείται την ιστορία εκείνων που ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και την πατρίδα τους. Η υπόθεση της σειράς περιστρέφεται γύρω από τους Κορεάτες που κατέφυγαν στην περιοχή του Γκάντο στην Κίνα κατά τη διάρκεια της ιαπωνικής κατοχής.

Η προσμονή είναι μεγάλη για το έντονο δράμα που θα λάβει χώρα, καθώς διαφορετικές ομάδες με τα κίνητρά τους – συμπεριλαμβανομένων των ιαπωνικών στρατευμάτων, του Στρατού Ανεξαρτησίας της Κορέας, εκτελεστών, ληστών και μεταναστών του Τζοσεόν – έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους στην άναρχη γη του Γκάντο κατά τη δεκαετία του 1920.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν ο Kim Nam-gil (Through the Darkness, Pandora, The Shameless,), η Seohyun του k-pop συγκροτήματος “Girls’ Generation”, η οποία είναι και ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της σε κορεάτικες θεατρικές μεταφορές των ταινιών Όσα Παίρνει ο Άνεμος και Mamma Mia!, ο Yoo Jae-Myung (Itaewon Class, Vincenzo, Juvenile Justice), ο Lee Hyun-Wook (Mine, Remarriage and Desires, and #Alive) και η Lee Ho-Jung (Nevertheless).

 

Διαβάστε   "Equinox": Η νέα δανέζικη σειρά υπερφυσικού μυστηρίου έρχεται στο Netflix