Victoria Cinemas Λάρισα: Η ανακαίνιση που συναρπάζει!

Ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν εδώ και πολλά χρόνια, μία από τις αγαπημένους τρόπους ψυχαγωγίας των Λαρισαίων. Και σήμα κατατεθέν της πόλης μας αποτελεσαν εδώ και πολλές δεκαετίες τα Victoria Cinemas!

Από τους ιστορικότερους κινηματογράφους της χώρας μας έχει μεγάλωσει γενιές και γενιές πάντα με βασικό γνώμονα την ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΝΕΜΑ!

Επισκεφτήκαμε πρόσφατα τα ΝΕΑ Victoria Cinemas για να δούμε την 2η συνέχεια του Creed!

Γνωρίζαμε ότι ο κινηματογράφος παρέμεινε κλειστός κατα την διάρκεια ολόκληρου του καλοκαιριού με εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των υπηρεσιών του – όπως έγραφε χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση που είχανε τοιχοκολλήσει έξω από τον κινηματογράφο.

Καθώς ανεβαίναμε τον πεζόδρομο της Κούμα πρός την Λάμπρου Κατσώνη όπου βρίσκεται ο κινηματογράφος δέσποζε από μακριά το τεράστιο V Cinemas ακριβώς πάνω από την είσοδο!

Διαπιστώσαμε μόλις περάσαμε την πόρτα του κινηματογράφου ότι δεν ήταν μια απλη ανακαίνιση του τύπου αλλάζουμε διακόσμηση και χρώματα. Η συγκεκριμένη ανακαίνιση / επένδυση αποτέλεσε τη μεγάλυτερη για το 2018, για όλη τη Θεσσαλία.

Το Box Office πλέον βρίσκεται στο ισόγειο του κινηματογράφου. Και με 2 ταμεία για να μην καθυστερεί η έκδοση των εισιτηρίων. Βέβαια μία από τις νέες υπηρεσίες των Victoria CInemas αποτελεί και το Victoria E-Ticket, η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων μέσα από την ιστοσελίδα τους www.victoria-cinema.gr.

Αφού βγάλαμε εισιτήριο για την Αίθουσα 4 – η μεγαλύτερη και χωρητικότητας 260 θέσεων – ανεβήκαμε στο 1st Level όπου βρίσκεται το μπαρ του κινηματογράφου.

Μεγάλος ο χώρος αναμονής του μπαρ, δίνει άλλον αερα στον κάθε πελάτη που θέλει να εφοδιαστεί με τα απαραίτητα πριν την είσοδό του στις αίθουσες.

Διαβάστε   Το επαναστατικό σύστημα "Dolby Atmos" στα ΝΕΑ Victoria Cinemas

Ανεβήκαμε στο Level 2, όπου βρίσκονται οι αίθουσες 1 & 2 (χωρητικότητας 105 & 113 αντίστοιχα). Οι αίθουσες 1 & 2 κατασκευάστηκαν εξολοκλήρου από την αρχή, με νέα ηχομόνωση, μοκέτες, διακόσμηση, νέα οθόνη και καθίσματα! Ήταν χαρακτηριστική η μυρωδιά της ολοκαίνουργιας μοκέτας σε όλους τους χώρους!

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το ζεστό γαλάζιο χρώμα που κυριαρχούσε παντού τόσο μέσα στις αίθουσες – με τα φώτα και τους κρυφους φωτισμούς πλάγια και περιμετρικά της αίθουσας – όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Αφού περάσαμε από τις αίθουσες 1 & 2 ανεβήκαμε και στο Level 3. Εκεί πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε!

Εκπληκτικός χώρος αναμονής έξω από τις αίθουσες 3 & 4  (χωρητικότητας 220 & 260 θέσεων αντίστοιχα).

Πολυτελής δερμάτινοι καναπέδες, τοποθετημένοι με τέτοιο τρόπο που μπορούν να φιλοξενήσουν το σύνολο των θεατών των αιθουσών 3 & 4. Υπέροχα χρώματα, ένα ζεστό φιλόξενο περιβάλλον, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κάποιο μεγάλο κινηματογράφο του εξωτερικού.

Η νέα τάση της αγοράς του κινηματογραφικών αιθουσών αποτελούν οι κινηματογράφοι πόλεως. Όπως ακριβώς είναι τα Victoria Cinemas!

Οι μεγάλοι κινηματογράφοι multiplex δεν εμπνέουν πλέον τον θεατή πελάτη που θεωρούνται πλεον απρόσωπα. Εξάλλου όλοι μας στις καθημερινές μας συναλλαγές επισκέπτομαστε τα κατάστηματα εκείνα που μας δίνουν πέρα από την υπηρεσία ή προϊόν και ένα χαμόγελο και μια ζεστή όμορφη προσωπική σχέση. Όλοι η πόλη μια παρέα! Και αυτή ακριβώς η σχέση υπάρχει με τα Victoria Cinemas!

H μεγαλύτερη επένδυση της Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να μην έχει και κάτι το εντελώς μοναδικό και εντυπωσιακό. Τα Victoria Cinemas έχουν και μια απίστευτη πρωτιά! Ο κινηματογράφος έχει εξοπλιστεί με το νέο επαναστατικό ήχο DOLBY ATMOS.

Διαβάστε   Παρουσίαση του βιβλίου της Αιμιλίας Σαλβάνου "Η συγκρότηση της προσφυγικής μνήμης"

Είναι ο μοναδικός κινηματογράφος της επαρχίας και ένας από τους λιγοστούς της Ευρώπης!

H μοναδική τεχνολογία ήχου Dolby Atmos αποδίδει οποιαδήποτε ηχητική εμπειρία με απόλυτη ακρίβεια και ρεαλιστικότατα, καθώς ο ήχος ταξιδεύει παντού μέσα στο χώρο της αίθουσας τρισδιάστατα, μέσω των 64 ξεχωριστών ηχείων που τοποθετούνται όχι μόνο μπροστά και γύρω από την αίθουσα αλλά και πάνω στην οροφή της.

Πώς θα σας φαινόταν τώρα να μπαίνατε σε μια κινηματογραφική αίθουσα στα ΝΕΑ Victoria Cinemas και να βιώσετε μια πραγματικά αληθινή εμπειρία ήχου; Όπως για παράδειγμα, παρακολουθώντας την ταινία, ξαφνικά να πιάνει καταιγίδα κι εσείς να ακούτε τις σταγόνες να πέφτουν κυριολεκτικά από τον ουρανό (άσχετα αν βρίσκεστε εντός κινηματογραφικής αίθουσας), σε τέτοιο σημείο που ενστικτωδώς θα κάνετε τη σκέψη «χρειάζομαι μια ομπρέλα επειγόντως»!

Φτάνοντας η ώρα 22:30 μας κάλεσαν να περάσουμε στην Αίθουσα 4 για την έναρξη της προβολής της ταινίας Creed II. Ο ταξιθέτης μας οδήγησε στις θέσεις μας και αυτό που διαπίστωσα με μια πρώτη ματιά είναι η άνεση μεταξύ των καθισμάτων!

“Βελτιώσαμε την άνεση του θεατή κατά 30%”, μας εξήγησαν οι ιδιοκτήτες. “Συγκεκριμένα αυξήσαμε την απόσταση ανάμεσα στα μπράτσα των καθισμάτων και την απόσταση των καθισμάτων της μιας σειράς από την άλλη”.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλέον κανείς δεν θα έχει αφορμή να διαμαρτυρηθεί αφού θα αισθάνεται σαν να βρίσκεται όντως στο σαλόνι του σπιτιού του.

Και τι μένει για το τέλος; Το να συνεχίσουν και να παραμείνουν τα Victoria Cinemas ο #1 προορισμός των κινηματογραφόφιλων και όχι μόνο.

Ένας νέος υπερσύγχρονος κινηματογράφος στην καρδιά της Λάρισας!

ΝΕΑ Victoria Cinemas! Αγάπη Για Το Σινεμά!

Διαβάστε   Το "Bachelor 3" κάνει πρεμιέρα στα Victoria Cinemas ανήμερα των Χριστουγέννων...