“The Worst of Evil”: Ένα μείγμα αστυνομικού δράματος και ρομάντζου από τη Disney+

Στη Σεούλ της δεκαετίας του 1990 ένας πρώην DJ, ο Jung Gi-cheul αρχίζει να πουλάει ένα νέο ισχυρό ναρκωτικό με το παρατσούκλι «Gangnam Crystal» σε νυχτερινά κέντρα της πόλης, αφού κατάφερε να ηγηθεί μιας γκανγκστερικής οργάνωσης. Καθώς η αστυνομία γνωρίζει ελάχιστα για την προέλευση αυτών των ναρκωτικών, προκειμένου να πατάξει αυτή την ανεξέλεγκτη οργάνωση διακίνησης, ο επαρχιακός αστυνομικός Park Jun-Mu αναλαμβάνει να διεισδύσει στην οργάνωση, όταν ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του, Yoo Eui-Jung, επίσης ντετέκτιβ, έχει προσφερθεί εθελοντικά να συμμετάσχει σε αυτή την επικίνδυνη αποστολή και φαίνεται να έχει παρελθόν με τον στυγερό βασιλιά των ναρκωτικών. Σε αυτή την αποστολή ο Park Jun-Mu όχι μόνο πολεμά με όλες του τις δυνάμεις το καρτέλ ναρκωτικών, αλλά προσπαθεί σκληρά για να διασφαλίσει την ασφάλεια της συζύγου του ανά πάσα στιγμή.

Στη νοτιοκορεάτικη δραματική τηλεοπτική σειρά δράσης The Worst of Evil, ο Jung Gi-cheul, τον οποίο υποδύεται ο Wi Ha-jun, είναι όσο πιο μοχθηρός γίνεται. Σκότωσε με ύπουλο τρόπο το αφεντικό του για να μπορεί να πουλάει ναρκωτικά στα νυχτερινά κέντρα της συμμορίας. Αλλά αυτός ο πρωταγωνιστής έχει κάποια τρωτά σημεία. Αγαπούσε τον καλύτερο φίλο και συνάδελφό του, ο οποίος πέθανε πολεμώντας γι’ αυτόν, και αυτή η αγάπη τον οδηγεί στο να πάρει μια αμφίβολη απόφαση. Δεν ξέχασε επίσης ποτέ τον πρώτο του έρωτα, τον οποίο κρατά στο μυαλό του από τα παιδικά του χρόνια. Λίγα πράγματα είναι πιο σημαντικά γι’ αυτόν από το χρήμα και τη δύναμη, η αφοσίωσή του σε αυτές τις αξίες όμως μπορεί να έχει σημαντική επιρροή πάνω του.

Διαβάστε   "Streaming Wars": Ο Jeff Bezos της Amazon σκέφτεται να αγοράσει τα MGM studios!..

Ο Park Jun-mo, τον οποίο υποδύεται ο Ji Chang-wook, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο αντίπαλος του Gi-cheul. Γιος ενός εθισμένου πατέρα, πάλεψε όλη του τη ζωή για να καλύψει αυτό το ψεγάδι στη φήμη του. Έγινε αστυνομικός, αν και όχι επιφανής, και εξακολουθεί να προσπαθεί να εντυπωσιάσει την οικογένεια της γυναίκας του, η οποία περιλαμβάνει την ελίτ της αστυνομίας. Έτσι, δέχεται να γίνει μυστικός πράκτορας και να προσπαθήσει να ενταχθεί στη συμμορία του Gi-cheul για να παραδώσει πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση της επιχείρησης ναρκωτικών. Αυτό θα του αποφέρει μια προαγωγή για να εντυπωσιάσει την οικογένεια της γυναίκας του. Νομίζει ότι τα καταφέρνει περίφημα παριστάνοντας τον σκληρό και μπορεί πράγματι να σταθεί αντάξιος σε μια μάχη, αλλά η μυστική του επιχείρηση θα απαιτήσει να διαπράξει πολλά εγκλήματα για χάρη του πολύ χαρισματικού Gi-cheul.

Οι αλληλεπιδράσεις του Gi-cheul και του Jun-mo μπορεί να θολώσουν τα όρια μεταξύ καλού και κακού, καθώς ο Gi-cheul μπορεί να κάνει ευγενείς επιλογές και ο Jun-mo μπορεί να διαπράξει εγκλήματα στο όνομα της μυστικής του επιχείρησης. Το The Worst of Evil δεν είναι απλώς μια ιστορία για δύο άντρες. Είναι η ιστορία για ένα τρίγωνο στο οποίο οι δύο άνδρες λαμβάνουν τελικά αποφάσεις που επηρεάζουν ένα τρίτο, καθοριστικής σημασίας πρόσωπο.

Τόσο ο Wi όσο και ο Ji δίνουν εξαιρετικές ερμηνείες σε αυτό το δράμα. Ο Wi φαίνεται να απολαμβάνει το ρόλο του ως αρχηγός της συμμορίας και ο Ji εκφράζει τα λεπτά στρώματα των ανασφαλειών του χαρακτήρα του. Ο Wi Ha-jun είναι περισσότερο γνωστός για το ρόλο του στη διεθνή επιτυχία Squid Game και θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Εμφανίστηκε επίσης στις ταινίες Little Women, Bad and Crazy και 18 Again, καθώς και στις ταινίες Shark: The Beginning και Midnight. Ο Ji Chang-wook εμφανίστηκε στα δράματα If You Wish Upon Me, The Sound of Magic, Lovestruck in the City και Backstreet Rookie. Η Lim Se-mi, η οποία πρωταγωνίστησε στις ταινίες Duty After School, The Empire, True Beauty και When the Weather is Fine, υποδύεται τη σύζυγο του Ji.

Διαβάστε   "Ρούμπεν Έστλουντ: Χρυσός Φοίνικας στο τετράγωνο": Αφιέρωμα στη φιλμογραφία του βραβευμένου σκηνοθέτη από το Cinobo

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε streaming από τη Disney+.