“Hollywood”: Καταχρήσεις, προκαταλήψεις, και δυναμικές ισχύος στη Χρυσή Εποχή του Χόλλυγουντ

Η νέα σειρά του Netflix Hollywood των Ryan Murphy και Ian Brennan, αναφέρεται σε μια ομάδα επίδοξων ηθοποιών και σκηνοθετών στο Χόλλυγουντ μετά το τέλος του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς προσπαθούν να δημιουργήσουν την καριέρα τους στη βιομηχανία του θεάματος – με οποιοδήποτε κόστος. Ο κάθε χαρακτήρας προσφέρει μια μοναδική ματιά πίσω από το επίχρυσο παραπέτασμα της Χρυσής Εποχής του Χόλλυγουντ, φέρνοντας στο προσκήνιο τα συστήμτα κατάχρησης και τις προκαταλήψεις μεταξύ φυλής, φύλου και σεξουαλικότητας, που εξακολουθούν να ισχύουν μέχρι και σήμερα. Το Hollywood εκθέτει και ερευνά τις δυναμικές ισχύος δεκαετιών, και πώς θα έμοιαζε το τοπίο της βιομηχανίας, εάν αυτές είχαν διαλυθεί.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι David Corenswet, Darren Criss, Jeremy Pope, Laura Harrier, Samara Weaving, Dylan McDermott, Holland Taylor, Patti LuPone, Jim Parsons, Jake Picking, Joe Mantello και Maude Apatow.

Η σειρά είναι διαθέσιμη για streaming από το Netflix από την Παρασκευή 1 Μαΐου 2020.

 

Διαβάστε   Τεντ Σαράντος: οι ασιατικές παραγωγές του Netflix θα βρουν φανατικό κοινό, τόσο στην πατρίδα τους, όσο και αλλού...