Το Netflix ανακοίνωσε την παραγωγή της νέας ιαπωνικής σειράς θρίλερ “Φλεγόμενο Σπίτι”

Το Netflix ανακοίνωσε την παραγωγή της επερχόμενης ιαπωνικής σειράς Φλεγόμενο Σπίτι (Burn the house down), με πρωταγωνίστριες τις Μέι Ναγκάνο και Κιόκα Σουζούκι, που θα κυκλοφορήσει το 2023.

Η σειρά βασίζεται στο πρωτότυπο κόμικ του ανερχόμενου Μογιάσι Φουτζισάουα, που ξεκίνησε να γίνεται σειρά στο περιοδικό Kiss (Kodansha) το 2017.  Έκανε κατευθείαν επιτυχία και δέχτηκε πολλές προτάσεις για να προβληθεί στην οθόνη.

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η Άνζου Μουράτα, διεισδύει στον οίκο της οικογένειας Μιταράι ως οικονόμος, προκειμένου να πάρει πίσω το σπίτι και την οικογένεια που της έκλεψαν. Την Άνζου Μουράτα θα υποδυθεί η βραβευμένη Μέι Ναγκάνο. Τη Μακίκο Μιταράι, δεύτερη σύζυγο του κυρίου Μιταράι, η οποία προσκαλεί την Άνζου στο σπίτι της, θα υποδυθεί η ταλαντούζα Κιόκα Σουζούκι. Πρόκειται για την πρώτη παραγωγή του Netflix και για τις δυο τους.

Η γεμάτη σασπένς σειρά Φλεγόμενο Σπίτι πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

Σχετικά με το Φλεγόμενο Σπίτι

Το σπίτι της εύπορης οικογένειας Μιταράι, η οποία διοικεί επί πολλές γενιές ένα νοσοκομείο, κάηκε ολοσχερώς σε μια πυρκαγιά. Δεκατρία χρόνια αργότερα, η οικονόμος Άνζου Μουράτα επιστρέφει στο σπίτι των νέων της εργοδοτών, της οικογένειας Μιταράι. Εκεί, την υποδέχεται η όμορφη και αψεγάδιαστη δεύτερη σύζυγος του κυρίου Μιταράι, η Μακίκο. Η Άνζου προσλαμβάνεται και ξεκινά να εργάζεται στο σπίτι, αλλά έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για τον οποίο μπήκε στο σπίτι των Μιταράι.

Η γεμάτη σασπένς σειρά Φλεγόμενο Σπίτι πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2023.

 

Διαβάστε   Συνέντευξη με τον δημιουργό του «La casa de papel», Άλεξ Πίνα