Το “Jumanji-Welcome to the Jungle” σε πανελλήνια πρώτη προβολή στο Cine Orfeas στην Κέρκυρα

Μία από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες του Χόλυγουντ επιστρέφει με μια εξίσου εντυπωσιακή συνέχεια θεάματος και φαντασίας. Το φιλμ Jumanji: Καλώς ήρθατε στη Ζούγκλα προβάλλεται σε πανελλήνια πρώτη, αυτή την Κυριακή 9 Γενάρη (19:50), στο Cine Orfeas στην Κέρκυρα (η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 11/1).

Στην περιπέτεια Jumanji: Καλώς ήρθατε στη Ζούγκλα, οι όροι αντιστρέφονται καθώς τέσσερις έφηβοι “επισκέπτονται” κατά λάθος τον κόσμο του Jumanji. Όταν τα τέσσερα γυμνασιόπαιδα ανακαλύπτουν μια παλιά κονσόλα για βιντεοπαιχνίδια με έναν τίτλο video game που δεν έχουν ακούσει ποτέ έως τότε – Jumanji – αμέσως μεταφέρονται στην καρδιά της ζούγκλας του παιχνιδιού.

Εκεί γίνονται κυριολεκτικά τα avatars που επέλεξαν: ο παίκτης Spencer γίνεται ένας αδίστακτος τυχοδιώκτης (Dwayne Johnson ); ο ποδοσφαιριστής Fridge χάνει “τα δύο καλύτερα πόδια του σώματός του” και γίνεται ένας Αϊνστάιν (Kevin Hart); η δημοφιλής Bethany γίνεται ένας μεσήλικας καθηγητής (Jack Black); και η συνεσταλμένη Martha γίνεται ένας σκληρός πολεμιστής (Karen Gillan). Αυτό που ανακαλύπτουν είναι ότι δεν παίζουν απλά το Jumanji – πρέπει να επιζήσουν από αυτό. Προκειμένου να νικήσουν το παιχνίδι και να επιστρέψουν στον πραγματικό κόσμο, θα πρέπει να επιβιώσουν μέσα από την πιο επικίνδυνη περιπέτεια της ζωής τους, ή να παραμείνουν κολλημένοι και φυλακισμένοι στο παιχνίδι για πάντα …

Σκηνοθεσία: Jake Kasdan

Με τους: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black, Karen Gillan, Missy Pyle

 

 

 

Διαβάστε   Η μορφή του νερού: η καταλυτική επίδραση του σινεμά σε κάθε απόκληρο πλάσμα