Το Κορίτσι στην Ομίχλη

Μια 16χρονη  κοπέλα, η Άννα Λου από ένα μικρό χωριό στις Ιταλικές Άλπεις, εξαφανίζεται. Ο αινιγματικός αστυνομικός ερευνητής Βόγκελ καλείται να εξιχνιάσει το μυστήριο και σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν πρόκειται για κάτι απλό. Δουλεύοντάς με εχθρό τον χρόνο και έχοντας να αντιμετωπίσει τα ξέφρενα Media o Βόγκελ πρέπει να χρησιμοποιήσει ανορθόδοξες μεθόδους για να αποκαλύψει την αλήθεια, σε μία πόλη που τα κίνητρα είναι δυσδιάκριτα, τα γεγονότα διαστρεβλώνονται και όλοι είναι πιθανοί ύποπτοι.

Τα βιβλία του Donato Carrisi  έχουν πουλήσει πάνω από 3εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως με το LA RAGAZZA NELLA NEBBIA ( aka THE GIRL IN THE FOG ) να έχει «κυκλοφορήσει» σε 26 χώρες ( πάνω από 1εκατ. αντίτυπα), ενώ χαρακτηρίστηκε ως το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ του μήνα Νοεμβρίου 2017 από τις Sunday Times. O Carissi με το THE GIRL IN THE FOG κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο.

 

 

Το Κορίτσι στην Ομίχλη-The Girl in the Fog

 

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Donato Carrisi

Με τους: Toni Servillo,   Alessio Boni, Jean Reno

Διάρκεια: 128΄

 

 

 

Διαβάστε   "Creed III": Ο Michael B. Jordan δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν του στο γεμάτο δράση trailer της τρίτης ταινίας του franchise