Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Η 43η διοργάνωση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20-26 Σεπτεμβρίου 2020, ύστερα από σχετική απόφαση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Γιάννη Σακαρίδη, παρατείνει έως τις 15 Ιουνίου την προσθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ, ώστε οι δημιουργοί να έχουν τον απαιτούμενο χρόνο να προγραμματίσουν το πρότζεκ τους.

Η διαδικασία υποβολής συμμετοχής για το διαγωνιστικό πρόγραμμα θα πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας του φεστιβάλ.

Νέο Διεθνές Σπουδαστικό Τμήμα

Η φετινή διοργάνωση εγκαινιάζει ένα νέο διαγωνιστικό πρόγραμμα: το Διεθνές Σπουδαστικό Τμήμα είναι ένα από τα καινούργια προγράμματα του Φεστιβάλ Δράμας. Σε αυτό θα συμμετέχουν κινηματογραφικές σχολές από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Φιλοδοξεί να δώσει βήμα στους πρωταγωνιστές τού κινηματογραφικού μέλλοντος, και να αναδείξει καλλιτεχνικές τάσεις εν τη γενέσει τους. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα αυτό έχει σκοπό να αναδείξει την ελληνική παραγωγή σπουδαστικών ταινιών μικρού μήκους σε διεθνές επίπεδο.

 

Διαβάστε   Ο σκηνοθέτης του "Κάιρο Εμπιστευτικό", Ταρίκ Σαλέχ: Τρεις μέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Αιγυπτιακή Κρατική Ασφάλεια μας έκλεισε!..