Ο Tommy Shelby επιστρέφει: Το Netflix έδωσε το “πράσινο φως” για την ταινία “Peaky Blinders”!

Της Καλλιόπης Αλέτρα

Το Netflix, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, επιβεβαίωσε πως έδωσε το “πράσινο φως” για να ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας Peaky Blinders με την επιστροφή του Cillian Murphy στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το BBC, με τον δημιουργό της πρωτότυπης σειράς Steven Knight να υπογράφει το σενάριο και τον Tom Harper να σκηνοθετεί.

“Φαίνεται πως ο Tommy Shelby δεν έχει τελειώσει μαζί μου… είναι πάρα πολύ ευχάριστο που θα συνεργαστώ ξανά με τον Steven Knight και τον Tom Harper για την κινηματογραφική εκδοχή των Peaky Blinders. Αυτό θα είναι για τους φανς”, ανέφερε ο Cillian Murphy.

Με την ανακοίνωση αυτών των νέων, εισακούστηκε και η έκκληση της Margot Robbie, η οποία πέρυσι παρότρυνε τον Murphy να αναβιώσει τον ρόλο τού Tommy Shelby, κατά τη διάρκεια κοινής τους συνέντευξης στην ενότητα “Actors on Actors” του περιοδικού Variety!

Διαβάστε   Οι πρωταγωνιστές της ταινίας "Μπέκετ" του Netflix μιλούν για την ταινία που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα (video)