Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο νέος “Batman” στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας The Batman, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να βρίσκεται στον πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος τον “Σκοτεινό Ιππότη” της πόλης Γκόθαμ, Μπρους Γουέιν.

Στο πρώτο λοιπόν teaser trailer της ταινίας, παρακολουθούμε τον ήρωα να έρχεται αντιμέτωπος με μια σειρά εγκλημάτων που απειλούν για άλλη μια φορά την Γκόθαμ, ενώ χαρακτηριστικά, ο αυτουργός των εγκλημάτων, αφήνει πίσω του κάθε φορά ένα σημείωμα με παραλήπτη τον Batman. Εκτός από τον Πάτινσον στο ρόλο του Σκοτεινού Ιππότη, το trailer αποκαλύπτει σκηνές με τη Ζόε Κράβιτς στον ρόλο της Catwoman, και τον Κόλιν Φάρελ στον ρόλο του μοχθηρού Πιγκουίνου.

Το trailer παρουσίασε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ματ Ριβς, σε εκδήλωση της εταιρίας comic DC, όπου και ανέφερε πως παρ’ ότι τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν τον Μάρτιο λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, πρόκειται να ξεκινήσουν ξανά τον Σεπτέμβριο. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.

 

Διαβάστε   "Αγάπη, Ζωή": Ανθρώπινο δράμα σε μια συναισθηματικά καλοζυγισμένη ιαπωνική ταινία για τις τραγικές ανατροπές της ζωής