“Ο Προστάτης της Κωνσταντινούπολης”: Η πρώτη Τούρκικη σειρά του Netflix είναι γεγονός

To Netflix μας παρουσιάζει τον κόσμο του “The Protector” («Ο Προστάτης της Κωνσταντινούπολης»), την πρώτη του Τούρκικη Πρωτότυπη Σειρά, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix αργότερα μέσα στο 2018. Στη σειρά βιώνουμε το επικό ταξίδι ενός συνηθισμένου ανθρώπου ο οποίος ανακαλύπτει το πεπρωμένο του, να γίνει ο ήρωας που προοριζόταν να γίνει.

Η σειρά «Ο Προστάτης της Κωνσταντινούπολης» εξιστορεί την επική περιπέτεια του Χακάν, ενός νεαρού καταστηματάρχη, στου οποίου τον κόσμο έρχονται τα πάνω-κάτω, όταν ανακαλύπτει πως συνδέεται με μια μυστική, αρχαία εντολή, επιφορτισμένη με την προστασία της Κωνσταντινούπολης. Στην αρχή της ιστορίας, ο Χακάν δε θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την έννοια του ήρωα – ένας καθημερινός άνθρωπος σε μια πόλη 15 εκατομμυρίων, όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση και το παρελθόν το παρόν. Πρέπει να μάθει γρήγορα πως η πατρίδα του είναι υπό την απειλή των μυστηριωδών, μυστικών Αθάνατων, και είναι καθήκον του να τους σταματήσει. Πρόκειται για κάτι, για το οποίο όχι μόνο είναι απροετοίμαστος, αλλά και για το οποίο είναι διστακτικός – θα καταφέρει άραγε να εκπληρώσει το πεπρωμένο του ως ο τελευταίος Προστάτης;

Στη σειρά φαντασίας δέκα επεισοδίων πρωταγωνιστεί ο Τσαγατάι Ουλουσόι, όπως επίσης και η Αϊτσά Αϊτσίν Τουράν, Χαζάρ Έργκιουτσλου, Οκάν Γιαλαμπίκ, Μεχμέτ Κουρτουλούς, Σαϊγκίν Σοϊσάλ και Μπουρτσίν Τερζίογλου.

 

 

Σχετικά Θέματα

Διαβάστε   Στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο ελληνικό trailer του "La Casa de Papel 3"!