Η Φίνος Φιλμ στηρίζει το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος με τη Φίνος Φιλμ, η οποία στηρίζει την εγχώρια παραγωγή με ένα βραβείο σε ελληνικό πρότζεκτ του Crossroads Co-production Forum της Αγοράς του ΦΚΘ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, η αγαπημένη κωμωδία του Ντίνου Δημόπουλου Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια θα είναι διαθέσιμη στο online 61o Φεστιβάλ που διεξάγεται από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Θέλοντας να στηρίξει το ελληνικό σινεμά, η Φίνος Φιλμ χορηγεί βραβείο ύψους 3.000 ευρώ σε ένα ελληνικό κινηματογραφικό σχέδιο που συμμετέχει στο Crossroads Co-production Forum της Αγοράς, η οποία διεξάγεται online. Φέτος, θα παρουσιαστούν έξι (6) ελληνικά και ένα (1) κυπριακό πρότζεκτ στο στάδιο της προ-παραγωγής και οι συμμετέχοντες θα συζητήσουν τα επόμενα βήματά τους με διεθνείς παραγωγούς, εκπρόσωπους πωλήσεων και φεστιβάλ.

Παράλληλα, η Φίνος Φιλμ παραχωρεί στο Φεστιβάλ την εμβληματική κωμωδία του Ντίνου Δημόπουλου Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια. Η ταινία θα προβληθεί με προδιαγραφές προσβασιμότητας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου μέσω της online πλατφόρμας του Φεστιβάλ.

 

*Η φωτογραφία του θέματος προέρχεται από την ταινία Μια Τρελλή Τρελλή Οικογένεια

 

Διαβάστε   Ταινίες για παιδιά και εφήβους στη "Νεανική Οθόνη" του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης