“Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο”: ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η Λίντα Χάμιλτον επιστρέφουν…

Η Λίντα Χάμιλτον (Σάρα Κόνορ) και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (T-800) επιστρέφουν στους εμβληματικούς τους ρόλους στην ταινία Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ (Deadpool). Την επόμενη ημέρα μετά από το Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης, στο Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο πρωταγωνιστούν επίσης οι Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγιες, Γκάμπριελ Λούνα και Ντιέγκο Μπονέτα.

Η νέα ταινία της θρυλικής σειράς ταινιών του “Εξολοθρευτή”, με τίτλο Terminator: Dark Fate, αποτελεί τη συνέχεια των δύο προηγούμενων ταινιών σε σκηνοθεσία Τζέιμς Κάμερον, που άφησαν το στίγμα τους στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας. Στη νέα ταινία Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο, η Σάρα Κόνορ, η κεντρική ηρωίδα του Εξολοθρευτή, επιστρέφει στην προσπάθειά της να προστατέψει δύο γυναίκες από ένα καινούριο είδος Εξολοθρευτή, στο ρόλο του οποίου βλέπουμε τον Γκάμπριελ Λούνα.

Σημείωμα του σκηνοθέτη Τιμ Μίλερ

«Όταν είδα για πρώτη φορά τον Άρνολντ και την Λίντα σε μια σκηνή μαζί, ήταν φανταστικό. Έβλεπα τα μόνιτορ, ενθουσιασμένος όπως θα έκανε κάθε fan, και δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι μου συμβαίνει αυτό. Χανόμουν βλέποντας το πλάνο και κάθε 30 δευτερόλεπτα σκεφτόμουν “Θεέ μου, γυρίζω ταινία του Εξολοθρευτή!” Διαβάζω συνεχώς κόμιξ και βιβλία επιστημονικής φαντασίας, οπότε ήρθα στη δουλειά ως ένας πραγματικός fan. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να διαβάζει σχετικά με μια πλοκή ή έναν χαρακτήρα, ή να ακούω για το κάστινγκ και το πόσο ενθουσιασμένος (ή όχι) θα ήμουν. Έτσι προσπάθησα να προσεγγίσω την ταινία και θα είναι πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε ταινία “Εξολοθρευτή” έχει βγει μετά το Τ2, κυρίως επειδή επέστρεψε η Λίντα. Αγαπώ την ταινία μας, όπως αγαπώ και τις δύο πρώτες, και θέλω να δω να συνεχίζεται η ιστορία της Σάρα. Και αυτό θα το πετύχουμε».

Διαβάστε   "Έμα": Μια εμπρηστική δραματική ταινία για την τέχνη, την εγκατάλειψη και την οικογένεια

 

 

Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο (Terminator: Dark Fate)

Σκηνοθεσία: Τιμ Μίλερ

Ηθοποιοί: Λίντα Χάμιλτον, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγιες, Γκάμπριελ Λούνα, Ντιέγκο Μπονέτα

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019