“Έτυχε να Περνάω”: Ένα καινοτόμο συναρπαστικό θρίλερ αγωνίας από έναν ταλαντούχο Ιρανό σκηνοθέτη

Ένας αντιδραστικός νεαρός καλλιτέχνης γκράφιτι βάζει στο στόχαστρο τα σπίτια της πλούσιας ελίτ του Λονδίνου. Όταν όμως ανακαλύπτει ένα σκοτεινό μυστικό για έναν επιφανή δικαστή, αυτό τον οδηγεί σε μια συγκλονιστική περιπέτεια που θέτει σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους.

Το Έτυχε να Περνάω (I Came By) είναι η το νέο νεο-νουάρ θρίλερ του Netflix σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με BAFTA Ιρανού σκηνοθέτη Babak Anvari (Under The Shadow, Wounds). Η ταινία, μέσω της αναφοράς της σε σύγχρονα ζητήματα κοινωνικής τάξης και διαφθοράς, διοχετεύει άφθονο χιτσκοκικό σασπένς, αποτελώντας έτσι ένα υποδειγματικό και αντιπροσωπευτικό φιλμ του είδους.

Στο θρίλερ πρωταγωνιστεί ο Hugh Bonneville (Downton Abbey, Paddington) στον ρόλο ενός έγκριτου πρώην δικαστή ο οποίος κρύβει ένα δυσοίωνο μυστικό, και ο George MacKay (1917, Munich: The Edge of War), ο οποίος υποδύεται έναν νεαρό καλλιτέχνη γκράφιτι που παρασύρεται σε ένα θανάσιμο παιχνίδι με τον πρώην δικαστή.

 

Έτυχε να Περνάω (I Came By, 2022)

Σκηνοθεσία: Babak Anvari

Ηθοποιοί: Hugh Bonneville, George MacKay, Antonio Aakeel, Alicia Ambrose-Bayly, Percelle Ascott

Διάρκεια: 110′

Η ταινία είναι διαθέσιμη σε streaming από το Netflix από τις 31 Αυγούστου 2022

 

Διαβάστε   "Η Θάλασσα της Ηρεμίας": Κόβει την ανάσα το teaser trailer της πολυαναμενόμενης νοτιο-κορεάτικης sci-fi σειράς μυστηρίου του Netflix