Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «ΑΙΓΑΙΟ SOS»

Ολοκληρώθηκαν 40 μέρες γυρισμάτων σε διάφορα σημεία της χώρα για την ελληνική στρατιωτική κωμωδία ΑΙΓΑΙΟ SOS, που είναι βασισμένη σε μια ιδέα του Κώστα Λαμπρόπουλου (ένας εκ των παραγωγών των ταινιών Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο, Ι-4: Λούφα και Απαλλαγή, Τέλειοι Ξένοι).

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Πιέρρος Ανδρακάκος, γνωστός από τις τηλεοπτικές παραγωγές Μοντέρνα οικογένεια (2014), Ταμάμ (2014), Οι Βασιλιάδες (2012), Λατρεμένοι μου γείτονες (2007), δηλώνει:«Είναι μια μεγάλη παραγωγή με σπέσιαλ εφέ και ωραία μουσική, την οποία υπογράφει ο συνθέτης Κώστας Χρηστίδης και πλαισιώνεται από εξαιρετικούς ηθοποιούς». Το σενάριο υπογράφουν οι Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Μαρούδης.

Η παραγωγός εταιρεία είναι η View Master Films A.Ε., ενώ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στις διάφορες τοποθεσίες της Αττικής αλλά και των νησιών, το συνεργείο αποτελούνταν από 50 περίπου μέλη. Τα γυρίσματα έγιναν κυρίως στη νησίδα του Σαρωνικού κόλπου Μετώπη, που είναι πραγματικά σαν να «εμφανίστηκε» στη μέση του Αιγαίου.

ΑΙΓΑΙΟ SOS (AIGAIO SOS)

Σκηνοθεσία: Πιέρρος Ανδρακάκος

Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Nina Senicar, Δήμητρα Κολλά, Jerome Kaluta, Κωνσταντίνος Mπιμπής, Νικόλας Μίχας, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Κωνσταντίνος Αρνοκούρος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Γιάννης Ζωγράφος, Σοφία Παυλίδου, Fu Yin.

Διάρκεια: 110′

Η ταινία θα προβληθεί στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 15 Νοεμβρίου 2018

 

Διαβάστε   Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της ελληνικής κωμωδίας "Αιγαίο SOS"