Λαμπερή Πρεμιέρα για το «Κόκκινο Σπουργίτι» στο Λονδίνο

Το κοσμοπολίτικο Λονδίνο φιλοξένησε την επίσημη πρώτη πρεμιέρα επί ευρωπαϊκού εδάφους για την πολυαναμενόμενη ταινία «Το Κόκκινο Σπουργίτι». Μεταξύ των συντελεστών της ταινίας, πλήθος λαμπερών καλεσμένων από το χώρο του κινηματογράφου έδωσε το «παρών» για να απολαύσει την Τζένιφερ Λόρενς, σε έναν ρόλο έκπληξη.

Τα βλέμματα όλων φυσικά ήταν στραμμένα στην εκθαμβωτική πρωταγωνίστρια Τζένιφερ Λόρενς, που στην ταινία υποδύεται την Ντομίνικα Εγκόροβα, μία σκληρή κρυφή πράκτορα που ειδικεύεται στην τέχνη της αποπλάνησης και αποτελεί μέρος της επίλεκτης ομάδας με το κωδικό όνομα «Το Κόκκινο Σπουργίτι».

Από το κόκκινο χαλί των Vue West Cinemas στο Leicester, παρέλασαν από νωρίς όλοι οι συντελεστές, όπως ο σκηνοθέτης Φράνσις Λόρενς, ο πρωταγωνιστής Τζόελ Έτζερτον αλλά και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που συμπληρώνουν το cast, όμως η Λόρενς ξεχώρισε και έλαμψε για ακόμη μια φορά, σε ένα εντυπωσιακό χρυσό και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό φόρεμα Dior.

Το συγκεντρωμένο πλήθος θαυμαστών στέκονταν για ώρες στην ουρά για μια φωτογραφία με τους αγαπημένους τους σταρ. Η Τζένιφερ Λόρενς δεν τους χάλασε το χατίρι, αφού φωτογραφήθηκε πρώτα για τους δημοσιογράφους, δεν παρέλειψε να έρθει κοντά με τους θαυμαστές της, για να συνομιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

 

*Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα την Πέμπτη 1η Μαρτίου.

 

 

Διαβάστε   "Το Αλάνι": Ένα εξαιρετικό indie φιλμ για τη σχέση πατέρα-κόρης με πρωταγωνιστή τον Χάρις Ντίκινσον